Clica l'enllaç per col·laborar

dilluns, 16 de març del 2009

Refundació de l'antiga Associació Turo Baix redenominada Associació de Veïns Barri Nova Estació de Figueres

El dia 10 febrer de 2009 ens varem reunir dotze persones d'arreu del barri per donar continuitat a la Associació de Veïns. Aquesta trobada és va fer saber al màxim de veïns possible, tot i que va ser molt dificil ja que no es disposava de cap més mitja que el boca-orella.
En aquesta trobada es va constituir formalment la Associació de Veïns amb la seva junta. Van ser elegits David Carrion com a tresorer, Xavier Vicens com a secretari i Víctor Burgas com a president per un periode provisional d'un any, a la espera de la incorporació de nous asociats.
Es va convidar al regidor de l'equip de govern de l'Ajuntament de Figueres sr. Quim Felip i els tècnics municipals.
Aquests varen exposar que invertirien uns 400.000 € en la rehabilitació de la Riera Galligans al pas pel barri, per tal d'adequar-la per la instal·lació provisional de Mercat de la Roba.
Ens varen informar que abans d'acabar l'any 2009 faran la obra.
Aquesta obra consistirà en nou paviment, voreres, enllumenat, millora vial i labavos públics.
Els membres de l'AV varem comunicar als politics la seva intenció de demanar-los un barri de qualitat i els varem informar de les mancances més greus que patiem actualment.

El president i el secretari.

1 comentari:

  1. Benvolgut president, et comento una puntualització, crec que hauries de donar més informació de la nostra AAVV, per això podries publicar la llista sencera de càrrecs i vocals de l'assossiació de veïns Nova Estació.

    David Carrión

    ResponElimina