Clica l'enllaç per col·laborar

dijous, 1 de juliol del 2010

Bona acció de l'Ajuntament de Figueres, compromès amb la seguretat

Aprovem la gestió de seguretat a la ciutat per part de l'Ajuntament de Figueres i sobretot del regidor sr Lluis Yecora.
L'alcalde i el regidor de seguretat s'han copromés amb la seguretat de la nostra ciutat. Aixo s'ha vist en l'avançament de la Junta de Seguretat Local per tractar els ultims esdevenients a Figueres. Hem de confiar amb la nostra policia (la local i la nacional catalana).

He de dir que hem estat cridats pels matins de TV3 i per TVE per destapar el tema d'inseguretat a Figueres. Hem fet un exercici de responsabilitat i hem declinat les invitacions. Creiem que no es bo per Figueres ni pels nostres polítics que hi hagi un excés de ressó mediàtic i s'els ha de donar la oportunitat de treballar, en aquest cas per la seguretat i aclarint que el maxim responsable de la seguretat és la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya, no l'alcalde ni el regidor de la nostra vila.

Destacar la sensibilitat i inquietud del nostre regidor de seguretat envers els ultis episodis d'inseguretat. En tot moment s'ha mostrat dialogant i obert a les peticions de la nostra associació.

De totes maneres els ultims dies tenim dos patis de dos baixos cremats per uns bretols tirant petards i la localització de armes i granades en una casa del barri.

L'Associació de Veïns ja ha posat el cas en mans dels seu vocal d'afers juridics que és lletrat, per tal de estudii presentar-nos com a acusació particular.

Mantindrem una política de tolerància 0 i denunciarem a la policia, al jutjat de guardia o a fiscalia tots els fets delictius produïts al nostre barri. El que facin en l'entorn del nostre barri ens ho fan a nosaltres.

Ni la por, ni la desidia, ni l'egoïsme, ni la mandra, ni la coplicitat veinal mal entesa ens impedirà confrontar-nos amb fermesa al incivismes i a la delinquència. Esperem esdevenir un referent pels nostres veïns i que actuïn de la mateixa manera.

SI NO SOMS PART DE LA SOLUCIÓ ESDEVENIM PART DEL PROBLEMA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada