Clica l'enllaç per col·laborar

dijous, 23 de setembre del 2010

I Jornada Gastronòmica A.V. Nova Estació Figueres

Dissabte 25 de setembre

BE DE GUST (972500751)

Plat d'embutit o pernil

Pa amb tomata

Una copa de Rioja

Cafè

Per dues persones...15€



FRANKFURT EMPORDÀ (686018556)

Menú Kebab

Kebab, patates i refresc...6,70€

Menú infantil

Frankfurt i refresc...3,90€



EL SUPREM (972501491)

Menú de Mercat:

12€

Cafè inclós



LA PANSA (972501072)

Amanida verda
Crema de verdures
Gaspatxo
Sopa de Caldo
*****
Paella
Fideuà de peix al forn
Lasanya de verdures
Canalons
Mongeta verda
*****
Vedella amb bolets
Pota i tripa
Peus de porc al forn
Brotxeta de carn i verdura
Carn a la brasa: pollastre, llom, llonça o botifarra, xurrasco
Calamars farcits de peix a la cassola
Bacallà amb pebrot i tomata
Lluç a la planxa
*****
Postres

Preu per persona 11€
(Només farem dinar)



LA CANTINA (antiga Atalaya) 972674752

Amanida Catalana
Amanida de tomata i tonyina
Amanida tropical
Llagostins a la sal
Espaguetti a la Bolonyesa
Esparregs
Meló amb pernil
*****
Peix a la planxa amb brotxeta de llagostins
Calamars a la planxa
Aletes de pollastre amb patates braves
Entrecot de 300 - 350 gr. amb guarnició
Peus de porc amb bolets
*****
Postres: Tarta de San Marcos
*****
Vi blanc, rosat i negre

Preu per persona...15€



TRAVÉ (972500591)

Copa de Gaspatxo de Benvinguda
Piruleta de parmesà i sèsam
*****
Amanida de virutes de salmó fumat a la Vinagreta de l'Alfonso
*****
Suprema de Corvall a la Provença
Suprema de Corvall a la Graella
Escalopines de Filet de Vedella de Girona, crema de ceps i milfull de patata
*****
Mouse de Xixona i Dacqnoise d'Avellana

Bodega: Vins del Celler Nuviana de Raimat
Aigues minerals

Preu per persona...25€


Es recomana encarregar per telefon al bar restaurant corresponent.

Patrocina Instalargón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada