Clica l'enllaç per col·laborar

divendres, 28 de maig del 2010

Heu tingut problemes a causa del mercat de dijous al barri?

Avui ha sigut el primer dia del mercat al barri. He anat a coneixer el president i malauradament estava enmig d'un conflicte entre els marxants i l'Ajuntament. Espero que ho hagin arreglat. Hem conegut personalment al President de la Associació de Marxants de les Comarques Gironines, Josep Maria Vergés. La Associació ha estat al lloc, però no hem entrat en problemes que són propis dels marxants. Com a primer dia crec que hi podem haver-hi hagut disfuncions o molèsties als veïns. He detectat que algunes furgonetes barraven l'acces als pisos de l'Illa de la Ribera al carrer Llobregat. També hi han hagut beneficis al barri. Els bars de la zona han venut més cafès aquest matí, tal i com hem comentava un empresari d'hostaleria del barri. Feu-me saber si hi hagut alguna disfunció, perquè els hi farem saber al president dels marxants o bé a l'Ajuntament segons correspongui.

2 comentaris:

  1. Bones,
    Per accedir al meu parking (part del darrera edifici molinet), no m'ho van posar molt facil, ja que vaig haver d'esquivar força furgonetes, tot i que siguent el primer dia se suposa que han anat "al tanto" a aparcar-les "be". El problema pot produir-se més endavant quan despres del relaxament d'aquests conductors, aparquin de qualsevol manera i ens tallin l'acces al parking, amb el consegüent problema de haver de discutir amb ells, per si poden fer el favor d'aparcar-les be, sempre i quan es localitci els conductors de dites forgonetes.

    Xavi

    ResponElimina
  2. Bones,
    Per accedir al meu parking (part del darrera edifici molinet), no m'ho van posar molt facil, ja que vaig haver d'esquivar força furgonetes, tot i que siguen el primer dia se suposa que han anat "al tanto" a aparcar-les "be". El problema pot produir-se més endavant quan despres del relaxament d'aquests conductors, aparquin de qualsevol manera i ens tallin l'acces al parking, amb el conseqüen problema de haver de discutir amb ells, per si poden fer el favor d'aparcar-les be, sempre i quan es localici els conductors de dites forgonetes.


    Xavi

    ResponElimina