Clica l'enllaç per col·laborar

dijous, 20 de maig del 2010

L'Ajuntament de Figueres continua projectant l´avinguda Nova Estació i nosaltres n'hem quedat esclosos, pero ho arreglarem!!!

Uns cinquanta veïns i veïnes del carrer Avinyonet i voltants han pres part, aquest dilluns al vespre al Centre de Formació de Persones Adultes Maria Verdaguer, en el primer dels tallers de participació ciutadana que el Govern municipal ha organitzat a l'entorn el projecte de connexió amb la nova estació ferroviària.

Suposo que aquests veïns deuen estar vinculats a les associacions de veins de Juncaria Parc Bosc, Viviendes del Parc, Bon Pastor o Culubret. També hi ha la ASAFANE que es la Asociació dels afectat per la Avinguda Nova Estació. Intentaré contactar amb ASAFANE per tal de que sàpiguen que ens hem constituït i que existim.

N'hem quedat exclosos, ja que ningú ens ha avisat, però s'enten, perquè ens varem registrar a l'OMAC de l'Ajuntament el dimarts.

Com que un cop s'hagi avançat en la concreció del projecte es convocarà un segon taller de participació ciutadana per posar-lo a debat. La nostra associació de veïns ja ha contactat amb l'Ajuntament per tal de concretar una reunió individual per pujar al tren de les trobades. No ens hi podem quedar fora. Acabem de començar però hi volem participar.

En les properes setmanes L'Ajuntament convocara altres sessions participatives per continuar treballant de forma oberta i plural el projecte de connexió del centre urbà de Figueres amb la nova estació ferroviària.

Hem d'organitzar-nos i assistir a les reunions, és del nostre interès.

Cada cop es fa més necesari trobar-nos per evaluar i consensuar una postura.


El president

Nota: Informació obtinguda de la versió digital del Setmanari Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada