Clica l'enllaç per col·laborar

dijous, 20 de maig del 2010

Peticio al regidor de l'Ajuntament de Figueres.Politics amb vocació de servei.

Aquesta és la petició que varem fer a Richard Elelman:

L'Associació Veïns Nova Estació Hola Richard, a les obres de la Riera Galligans al carrer pastora vareu plantar uns nesprers, sembla que n'han robat o tret un o dos, ens els restituireu? Tingués en compte que en el nostre barri ens agraden molt els arbres i hi han diverses varietats plantades. De fet la promotora que treballava aqui es deia els arbres i els edificis tenen nom d'arbre. En el carrer Ter hi ha alguna jardinera on falta l'arbre. Ens ajudes a tenir un barri ben verd?

Resposta de Richard Elelman
Por supuesto. Yo se lo comunicaré a Pere Pujolar y Pepe Vinyes de ecoserveis. Al mismo tiempo me gustaria poder tener una reunión con vosotros sobre este y cualquier otro tema que os gustaria comentar. Por favor llamame y quedamos.
Un abrazo muy fuerte,

Es bo saber que el promotor de les obres al barri va fer tal de que hi haguessin moltes varietats d'arbres al barri i ho va aconseguir, els blocs de pisos també tenen nom d'arbres. L'arbre és un valor afegit al nostre barri, cal cuidar-los i respectar-los.

El president

Doncs ja ho sabeu veins, si teniu algun tema a tractar amb el regidor podem fer una trobada amb ell. De moment li hem demanat arbres pel barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada