Clica l'enllaç per col·laborar

divendres, 14 de maig del 2010

Entrevista del president de l'Associació al Setmanari Empordà

EL periodista del Setmanari Empordà Dídac Moreno va entrevistar al president de l'Associació de Veïns Nova Estació de Figueres.
El President va voler explicar l'estat del barri.
Es un barri nou i ben ordenat i amb avingudes amplies i amb arbres. El veinatge és relativament nou i de moment no organitzat per tenir una veu envers els responsbles municipals, per fer saber les seves inquietuts i necesitats com a barri, que és l'objecte d'aquesta associació.
Els pricipals problemes del barri:
- Excés de circulació de camions pel barri degut a les obres de l'AVE, la nova presó i les canteres de la carretera de Llers.
- Solars no edificats i que no es fa el manteniment ni el vallatge adequat.
- Observació de les Ordenances municipals : no penjar roba a la vista al carrer, antenes, aires condicionats, civisme.
- Solars i places de titularitat municipal molt deixades.
- No hi ha ni un sol equipamet municipal al barri. Cal una seu de l'associacio de veïns al barri i la demanarem.
- Ajuntament ens tingui en compte per fer les accions que afecten al barri. Cal acabar de gestionar els registres de l'Associació a nivell administratiu.
- Que les voreres estiguin al dia, en especial atenció a les persones amb disminució.
- La promoció de les empreses i comerços que treballen al barri, aquest barri pot ser una clara opció de altre centre comercial versus el congestionat centre de Figueres.
- La implicació dels veïns en la seguretat del barri i si cal sol·licitar la instal·lació de càmeres de seguretat al barri.
- Que se solucioni l'estat en que es troba el barri de Sant Joan (dit dels gitanos) de Figueres. Cal una total replanteijament de la zona.

Si creieu que calen altres coses, feu un comentari.

El president

3 comentaris:

  1. Les obres que han fet a la riera GALLIGANS son lamentables , continuem sense voreres a la riera , la "ziga-zaga" que han de fer els vehicles al final del carrer BALMES amb Carrer Muga quan entren a la riera és perillós , els vianants continuem amb un perill constant degut a la fluïda afluència de trànsit , no obstant això està "millor" , per dir-ho d'alguna manera que abans.

    A veure si quan desde l'Estat ESPANYOL confirmin com acaba la història interminable de l'estació del tren d'alta velocitat es posen les piles l'ajuntament i inverteix més diners al barri i no a d'altres zones com la MARCA DE L'HAM , que ja sabem què es cou en aquella zona , però és clar , allà fem-ho bé que no vinguin les ONG i les ASSOCIACIONS D'IMMIGRANTS que fan tanta por als polítics i ens tatxin de xenòfogs i racistes.

    Francament , l'ajuntament de FIGUERES deixa molt que desitjà , porten molts anys acomodant-se al "xollo" de tenir un dels museus més visitats d'EUROPA , i amb aquesta font d'ingresos sembla que tot lo altre ja es ferà ....................

    En fi , com a per tot , vivim en una democràcia que és una dictadura encoberta , només cal mirar la llei de política !!!

    ResponElimina
  2. S'han gastat la meitat de lo previst. Ho demanarem. Tenim dret a saber-ho

    ResponElimina
  3. Les obres que s'han fet a la riera galligans hem semblant bé tot i que crec que es podrian haber fet molt millor. Pero aixó no es el que hem preocupa. Avui quan he arribat a casa m'he trobat que no podia aparcar el meu cotxe perque no se qui collons a decidit ficar el mercat davant de casa nostra. Hem sembla vergonyos, ya que crec que les obres no s'han fet pels veïns si no per acomodar un lloc de figueres per ficar el mercat. Crec que figueres te un recinte firal adient per aquestes coses i el que plantejo es que l'alcalde decideixi cardar-s'he el mercat davant de casa seva. Gracies.

    ResponElimina